Ana içeriğe atla

Liposhaping Yağ Alma ve Yağ Verme

Liposaction sadece vücutta bölgesel yağ alma ile kısıtlı değildir. Çeşitlerinden bir tanesi olan Liposhaping ;


Son zamanlarda gelişen teknoloji ve cerrahi müdahaleler ile çeşitler ve teknikler sürekli olarak gelişmekte ve değişmektedir.Tabii ki bu sürece Teknolojinin dahil olması kadar hastaların talepleri ve istekleri doğrultusunda yön verilmektedir. Hastaların istekleri doğrultusunda geliştirilen teknikler her geçen gün gelişiyor ve insanlara daha rahat ameliyat ve operasyonlara girme olanağı sunuyor.

Plastik cerrahi operasyonlarda son zamanlarda geliştirilen teknikler ile yapılan operasyonlarda gerçekten iyi sonuçlar alınmaya başlandı. Önceki zamanlarda bu operasyon sadece belli bölgelerdeki yağ hücrelerini almaktı.  Ancak zaman içerisinde hastaların talepleri doğrultusunda yavaş yavaş farklı teknikler uygulanarak , yağ hücrelerinin çeşitleri alınıp , gerekli olan hücreler dokular bırakılarak operasyon sürece  ve sonrasında geçecek olan süreç çok daha sağlıklı ilerlemektedir. 

Artık bu tekniklerin sayesinde adonis bölgesindeki dokuların ve kasların daha belirgin olabilmesi , büyük ve geniş basen , kalçaların istenilen boyutlara ve genişliğe indirilmesi ,bel inceltilmesi ve daha kadınsı bir bel oyuntusu bu sayede daha dik bir postür , Karnın yan bölgelerinde biriken ve arkaya doğru uzanan yağların yok edilmesi ,Sırt bölgesinde oluşan ve ufak ufak katlanmalara sebep olan yağların uzaklaştırılması , ve yine sırt bölgesinde sütyen altından ve üstünden dışarıya doğru taşan sarkan fazlalık olan yağ dokularının azaltılması , Poponun daha dik görünmesini sağlayacak olan üst bölümündeki konturların oluşması ve bel gamzesi olarak da bilinen bel boşluğu oluşturmak mümkün.
Üstelik bu bölgelerden dışarıya alınan yağ doku ve hücrelerini , kalça ve popoya enjekte ederek daha dik ve dolgun bir görüntüye sahip olabilmeniz de artık mümkün. Ve son olarak bunlara ek göğüs bölgesinde hacim kaybı olan , alanlara da yağ enjeksiyonu yaparak daha dolgun ve görünümünde düzeltme sağlanabilir.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Kepçe Kulak Analizi ve Tedavisi

Kepçe Kulak  Analizi ve Tedavisi Kepçe kulak; baş ile kulağın arasındaki açının daha geniş ve kulağın daha büyük olma durumudur. Kepçe Kulağa sahip olan kişilere karşıdan bakıldığında kulakları daha belirgin ve yana doğru açık şekilde görünür. Kulağın kendi öz kıvrımları daha az belirgindir ve Kulağa bakıldığında ''Y'' harfi şeklinde görünür. Kepçe kulak veya Büyük kulak aslında fiziksel bir hastalık değildir , sadece mental yönden kişinin kendisini kötü hissetmesine , görüntüsünün psikolojik olarak kötü göründüğü algısına kapıldığı için sadece estetik operasyon gerektiren bir durumdur. Dikkat çekecek kadar büyük ve kepçe olan kulağa sahip insanlarda genel olarak psikolojik olarak kötü hissetme sosyal ortamlarda çekingen davranma , yeni kişilerle tanışmaya çekinmek gibi yaşam kalitesini düşüren durumlara yol açmaktadır.Arkadaş ve sosyal çevresinde alay konusu olmak sorunlarının en başında gelir. Bu süreç okul başlangıcı ile başlar; bu durumu gizleye çalışmak ,

Meme Estetiği İyileşme Sürecini Hızlandıran 6 Madde

Kadınlar y ü zyıllarca güzellik için bir çok yol denemiştir. Meme estetiği de bunlar ın i ç indedir. Meme estetiği 1960’lar da yapılmaya başlanmıştır. Zamanın koşullarına göre yapılan, içi tuzlu su dolu ya da yarı sıvı silikonlar kullanılmıştır .Günümüzde Jel Dolu silikon ve salin dolu silikon yapılmaktadır. Meme estetiği olduktan sonra iyileşme s ü recini hızlandıran fakt ö rleri sizler i ç in sıraladık; Duş almak : G öğüs estetiği sonrasında 3 veya 4 gün sonrasında kişiler duş alabilir. Göğüs bölgesine fazla baskı yapılmaması önemlidir. Soğuk Su ile duş alınması daha yararlıdır.Sıcak su ö dem'e yol a ç abilir. Dikişler: Estetik bir operasyon olduğu i çin göğüs ameliyatlarında eriyen dikişler kullanılmaktadır. Bunlar zaman içerisinde kaybolacaktır. Y üz Üstü Uyumak : Y üz üstü uyumak için 3-4 hafta geçmesi gereklidir .Sırt ü st ü veye yan  yatmaya ö zen g ö stermeliyiz. Hareket Kabiliyeti: Taburcu olduktan sonra kendi ihtiya ç larınızı karşılayacak kadar hareket e